Ultima oră
Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup
Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024 Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024
S-a stabilit programul competiţional al Ligii a II-a! Meci tare încă din prima etapă S-a stabilit programul competiţional al Ligii a II-a! Meci tare încă din prima etapă
Atanas Trică nu a stat mult timp fără echipă! Nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu o nouă echipă Atanas Trică nu a stat mult timp fără echipă! Nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu o nouă echipă
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat
Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală

Pleacă Alexandru Mitriţă din Bănie? Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră: „O probabilitate foarte mare”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 10 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21624906/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024.jpg

Alexandru Mitriţă (29 de ani) a impresionat în sezonul trecut din Superliga, fiind cel mai important jucător de la Universitatea Craiova.

Chiar dacă a reuşit 16 goluri şi 14 pase decisive în ediţia precedentă, Mitriţă nu a fost convocat în lotul cu care Edi Iordănescu atacă turneul final din Germania.

Deşi au apărut tot mai multe informaţii despre o posibilă plecare din Bănie, Alex Mitriţă s-a prezentat la reunirea lotului, luni.

Mihai Rotaru a vorbit din nou despre un eventual transfer al atacantului şi a dat de înţeles că ar putea avea loc o mutare, însă după tururile preliminare din Conference League.

"Mitriţă a venit la reunire. Până se va hotărî - nu numai el, ci toată situaţia, cluburile, Alex - el va fi jucătorul Craiovei. E o probabilitate foarte mare să fie cel puţin în preliminariile Conference League. 

A fost în vacanţă, s-a întors la reunire şi acum trage tare. Am spus că probabilitate de plecare există pentru oricare jucător nu numai de la Universitatea Craiova, ci de la orice club.

Noi nu vorbim de transferuri în presă. Repet, probabilitate ca un jucător să plece este la orice club", a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

  • Alexandru Mitriţă a revenit la Universitatea Craiova în vara anului trecut, după ce a renunţat la contractul din MLS cu New York City.
  • Actuala înţelegere a lui Mitriţă cu Universitatea Craiova expiră în vara anului 2026.
  • Universitatea Craiova va începe din turul 2 preliminar Conferene League, unde va fi cap de serie. Meciurile din această fază sunt programate pe 25 iulie (turul) şi 1 august (returul).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri