adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Pleacă de la CFR Cluj şi semnează cu Dinamo! Iuliu Mureşan aduce în "Groapă" un jucător cu care a mai colaborat

Dinamo Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20560091/1/fig.jpg


Portarul Cristiano Figueiredo (31 de ani) e foarte aproape să plece de la CFR Cluj şi să semneze cu Dinamo. Lusitanul a ajuns la un acord cu înţelegerea campioanei pentru rezilierea contractului şi preferă să meargă în Şoseaua Ştefan cel Mare, unde va deveni titular şi va juca mult mai multe meciuri.
 
Rămaşi fără Plamen Iliev, care nu mai vrea să se întoarcă la echipă, bucureştenii caută un portar sigur cu care să atace partea a doua a sezonului, iar alesul e Cristiano Figueiredo. Goalkeeper-ul lusitan ar fi agreat şi varianta unui împrumut până în vară, dar, în cele din urmă, el şi clubul au căzut de acord asupra rezilierii contractului, anunţă Fanatik.ro.
 
Înalt de 1.91 metri, Figueiredo e apreciat de Iuliu Mureşan încă din perioada în care cei doi au colaborat la Hermannstadt, administratorul special al lui Dinamo considerând că fostul internaţional Under 21 portughez e omul potrivit alături de care să ducă lupta pentru salvarea de la retrogradare.
 
Cotat la 350.000 de euro, Figueiredo a impresionat la Sibiu, dar nu a reuşit să se impună la CFR Cluj, unde a apărat în doar două meciuri în acest sezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele