Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Pleacă Marius Croitoru la FCSB în vară?". Răspunsul oferit de Valeriu Iftime

FC Botoșani Publicat pe 26 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20686029/1/iftime.jpg


Valeriu Iftime şi Marius Croitoru au lăsat în spate conflictul din ultimele luni, iar patronul de la FC Botoşani crede că antrenorul său are şanse foarte mici să=i urmeze lui Toni Petrea pe banca tehnică a celor de la FCSB.
 
Apreciat de Gigi Becali şi Mihai Stoica, Croitoru e văzut drept unul dintre favoriţii pentru postul de A1 de la vicecampioana României, iar Valeriu Iftime s-a repliat şi i-a introdus în noul contract o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro. Asta pentru că omul de afaceri din Moldova are încredere că fostul mijlocaş va rămâne la FC Botoşani şi din vară, apelând la relaţia bună pe care o are în continuare cu acesta şi la libertatea pe care i-a oferit-o şi i-o oferă în continuare:
 
"Părerea mea e că nu pleacă Marius la FCSB. Eu vreau să rămână la mine, relaţiile noastre sunt la fel de normale ca înainte. Sigur că presa încearcă să înfileteze un pic lucrurile acolo şi mai apar mici scântei. Eu îl apreciez tare mult şi mi-e greu să vorbesc urât despre un antrenor care a făcut mult pentru Botoşani. Sigur, acum ştiţi cum e, nu e singurul, nu e nici ultimul. 
 
Marius are viaţa lui, eu vreau să rămână la Botoşani şi cred că va rămâne. În cazul în care va avea o ofertă bună din altă parte şi va vrea să plece, cu sau fără contractul pe care îl am cu el, eu îi dau drumul, dar lucrurile sunt ok acum. Avem un obiectiv, iar aseară a fost un meci foarte greu pentru că această Craiova este bună, bună!", a declarat Iftime, marţi dimineaţă, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele