Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Pleacă Rădoi de la U. Craiova? Conducerea oltenilor, anunţ oficial în plină perioadă complicată

CS Universitatea Craiova Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20940991/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg


Înfrângerea din derby-ul cu FC U Craiova (0-2) şi cele doar două puncte strânse în ultimele trei etapă din SuperLigă nu pun în pericol postul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Anunţul îi aparţine lui Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor reconfirmându-l în funcţie pe fostul selecţioner în cursul zilei de luni.
 
Lucrurile nu merg deloc conform planului imaginat de Mihai Rotaru la startul sezonului, U. Craiova e a patra în SuperLigă, pierde din turaţie şi a ajuns la 12 puncte în spatele Farului, iar vestiarul pare rupt în două. Într-un context în care Rădoi e nemulţumit de jucători la finalul fiecărui meci, zvonurile privind despărţirea s-au acutizat după insuccesul cu echipa lui Adrian Mititelu, însă conducerea oltenilor transmite, prin Sorin Cârţu, că are încredere în continuare în Mirel Rădoi:
 
"Eu am mai anunţat, acum câţiva ani, că nu o să mai antrenez. Cum să mai cobor în iarbă? Nu s-a gândit nimeni la aşa ceva (n.r. la demiterea lui Rădoi). Rezultatul cu FCU nu ne-a convenit. A creat nemulţumiri, dar nu se pune problema demiterii. Vinovaţi suntem toţi pentru că s-a pierdut partida.
 
Am avut trei meciuri pe care le-am câştigat în faţa lor, înainte. Acum, în schimb, au fost ei mai buni, cu precădere în repriza secundă. În prima repriză nu se întrevedea o înfrângere", a declarat Sorin Cârţu, luni, pentru Fanatik.ro.
 
După conflictul cu Markovic, Ivan, Hanca şi Vînă, egalurile cu Rapid (2-2) şi Chindia (1-1) şi înfrângerea cu FC U Craiova (0-2), pentru Mirel Rădoi urmează meciul din Cupa României cu FC Argeş şi cel din SuperLigă, cu CS Mioveni, partide pe care e obligat să le câştige pentru a schimba atmosfera din lot.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri