Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Plecări masive de la FC Argeş, ca urmare a retrogradării în Liga 2

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 16 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21229559/1/dinamo-bucuresti-fc-arges-baraj-promovare-superliga-superbet-29-05-2023.jpg

FC Argeş schimbă radical lotul, ca urmare a retrogradării în Liga 2. S-au renunţat la 13 jucători ”dintr-un foc”, majoritatea străini.

Piteştenii s-au despărţit de: Zorhan Bassong, David Meza Colli, Arnold Garita, Antonio Jakolis, Fabio Vianna, Alin Dobrosavlevici, Mimito Rocha Biai, Marius Constantin, Kevin Koubemba, Boubacar Hanne, Geani Creţu, Andrei Tîrcoveanu şi David Croitoru.

”Pe lângă Zorhan Bassong şi David Meza Colli, despre care v-am informat deja în cursul zilei de astăzi, alţi unsprezece jucători nu vor continua la Piteşti.

Este vorba de Arnold Garita, Antonio Jakolis, Fabio Vianna, Alin Dobrosavlevici, Mimito Rocha Biai, Marius Constantin, Kevin Koubemba, Boubacar Hanne, Geani Creţu, Andrei Tîrcoveanu şi David Croitoru”
, au anunţat piteştenii.

Garita e la mare căutare

De Garita a început să se intereseze un club din Arabia Saudită, care oferă un contract mult mai bun din punct de vedere financiar.

Atacantul e dorit de o echipă din liga secundă din Arabia Saudită, iar, potrivit Fanatik, îi oferă lui Garita o remuneraţie lunară de 30.000 de euro. Zilele precedente, vârful a precizat că sunt şanse mici să mai ajungă la FCSB, recunoscând şi că următoarea lui destinaţie poate fi în afara României.

Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili.

M-au plăcut, m-au ‘adoptat’ chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş. Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul”, spunea Garita.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele