Ultima oră
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea restabileşte imediat egalitatea VIDEO | CFR Cluj - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea restabileşte imediat egalitatea
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj
Patronul lui CFR Cluj, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă termină pe locul 2 Patronul lui CFR Cluj, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă termină pe locul 2

Plusuri şi minusuri remarcate de presa spaniolă după primul meci al lui Ianis Hagi ca titular în La Liga: ”De asta a fost înlocuit!”

La Liga Publicat de Emanoil Ursache pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21324491/1/profimedia-0807590596.jpg

Ianis Hagi a fost analizat de către presa spaniolă după primul său meci din carieră ca titular în La Liga. Internaţionalul român a fost înlocuit în minutul 67, în eşecul de pe teren propriu suferit de Deportivo Alaves, 0-2, împotriva bascilor de la Athletic Bilbao.

Ziariştii iberici au remarcat talent şi calitate în jocul lui Ianis, însă au punctat şi asupra momentelor în care decarul lui Alaves a fost absent din desfăşurarea partidei.

Posibilul motiv pentru care Ianis a fost schimbat

”Are talent şi calitate. A jucat cu multă încredere şi s-a văzut bucuria de a fi pe teren. Dar a avut momente în care a dispărut din meci şi nu prea l-a găsit pe Kike Garcia în faţă. 

A început cu momente efervescente. Nivelul evoluţiei lui a scăzut cu timpul şi a fost înlocuit în cele din urmă”, au notat jurnaliştii spanioli de la AS.

La finalul confruntării, tehnicianul Luis Garcia Plaza le-a transmis lui Ianis Hagi şi coechipierilor săi că trebuie să îşi revină după înfrângerea încasată cu Bilbao.

”Avem cele mai bune date fizice din La Liga, dar cei de la Bilbao ne-au făcut să ne simţit inconfortabil astăzi. Au fost mai buni, meritau victoria.

Am ţinut prea mult de minge, am abuzat de pasele în adâncime. Trebuie să ne revenim şi să ne calmăm după acest eşec”, a declarat antrenorul formaţiei Deportivo Alaves, Luis Garcia Plaza.

Ianis Hagi este împrumutat până la finalul sezonului curent de Rangers la Deportivo Alaves.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele