Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar

FCSB Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21595197/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-1.jpg

FCSB este noua campioană a României, astfel că în acestă vară va juca în preliminariile UEFA Champions League.

„Roş-albaştrii” spre să ajungă în grupele celei mai importante competiţii europene, după 11 de ultima participare a unei echipe româneşti. Atunci, tot FCSB s-a calificat în grupele UEFA Champions League, în sezonul 2013/2014.

Întrebat dacă FCSB are şanse să se califice în grupele Ligii Campionilor, Helmut Duckadam a dat un răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Legendarul portar considere că echipa bucureşteană nu e încă la acel nivel.

„(n.r. Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?) NU! Nu suntem încă la nivelul acela. Deocamdată avem jucători care costă maximum un milion de euro şi ne luptăm cu echipe care au jucători de la cinci milioane în sus.

Avem în Conference League o şansă să trecem de grupe. Să ajungem în grupe şi să trecem de grupe, acolo da, acolo putem, cu puţin noroc la tragerea la sorţi”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

FCSB poate pierde una dintre vedetele echipei

Din cauza evoluţiilor sub aşteptări din acest sezon, Octavian Popescu nu a mai fost folosit pe postul său obişnuit, de extremă stânga, acolo unde Florinel Coman i-a luat locul.

Fiind mutat în banda din dreapta, jucătorul în vârstă de 21 de ani nu a mai dat acelaşi randament, reuşind să marcheze doar 2 goluri şi să livreze 3 pase decisive în acest sezon.

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă cu privire la forma lui Octavian Popescu şi este de părere că cei de la FCSB trebuie să fie foarte atenţi cu acesta sau vor risca să îl piardă. „Briliantul” consideră că „perla” lui Gigi Becali are nevoie de mai multe minute pe postul său pentru a-şi atinge capacitatăţile maxime.

„Tavi Popescu trebuie valorificat pentru că se pierde. Se pare că se duce din ce în ce mai în jos şi se pierde. Campionatul ăsta mi s-a părut că nu a fost el, a avut o mică explozie în urmă cu un an, dar de atunci s-a dus numai în jos.

Mă surprinde pentru că este foarte talentat, poate şi-a pierdut echilibrul şi nu reuşeşte să îşi mai îmbunătăţească stilul. Trebuie ajutat, dacă vor să scoată ceva din acest jucător. Trebuie puţin forţat şi lăsat acolo, exact cum s-a întâmplat şi cu Florinel Coman.

Tavi are nevoie de încredere, dacă pleacă Florinel Coman este momentul lui să fie lansat” , a spus Adi Mutu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele