Ultima oră
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea

Poate ajunge Garita la FCSB? Decizia luată de cei de la FC Argeş

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21217983/1/arnold.jpg

Arnold Garita (27 de ani) are culoar să semneze cu FCSB, după ce a retrogradat cu FC Argeş.

Deşi camerunezeul mai are contract un an, cei de la ProSport scriu că oficialii piteşteni vor lăsa mai mulţi jucători să plece liber de contract. Astfel, Garita pare greu de ţinut în Liga 2.

”E clar că Garita a fost unul dintre cei mai buni de la noi, dar acum sunt prea la cald să vă spun dacă îl vom vinde sau îl vom lăsa liber. E treaba domnului Becali ce a spus. Noi trebuie să analizăm foarte bine toate situaţiile, deoarece este clar că în Liga 2 nu îi vom putea ţine unii jucători cu salariile pe care le aveau la prima ligă. Iar Garita este unul dintre aceştia.

Eu oricum am zis clar că vor rămâne la echipă doar jucătorii cu caracter şi am promis că cine vrea să plece e liber să plece. Trebuie să gestionăm foarte bine bugetul”
, a declarat recent Viorel Tudose, sponsor la FC Argeş, pentru ProSport.

Condiţia necesară pentru concretizarea mutării este că atacantul din Camerun să rămână liber de contract. Patronul lui FCSB a dezvăluit că nu este dispus să dea bani.

”Să vedem, dacă rămâne liber ne interesează",  a explicat Becali, pentru Fanatik.

Garita a fost adus în Superliga în vara anului trecut, de la echipa franceză de liga a treia Bourg-en-Bresse.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele