Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Poate reveni Messi la Barcelona? Răspunsul ferm al preşedintelui La Liga

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21100055/1/messi.jpg

Leo Messi ar putea avea parte de revenirea de vis la Barcelona, mutarea care părea doar o speranţă a fanilor ”blaugrana” începe să prindă contur. 

Oficialii clubului catalan, dar şi jucătorii echipei din Spania, îşi doresc revenirea lui Messi, la formaţia unde a scris istorie timp de 17 sezoane. Jucătorul de 35 de ani are oferta de prelungire a lui PSG ”pe masă”, dar momentan ezită să semneze un nou acord cu gruparea din capitala Franţei.

Preşedintele La Liga, Javier Tebas a declarat că sunt şanse ca Messi să revina la gruparea blaugrana, însă trebuie gestionată dimensiunea financiară de către cei de la FC Barcelona.

”Barcelona poate să îl aducă pe Messi. Trebuie însă multe măsuri economice pentru a-l transfera. Acum nu văd această mutare ca fiind una fezabilă, dar mai este mult timp şi cred că Barcelona are capacitatea de a rezolva asta.

Nu vom schimba nicio regulă. Sunt un fan al lui Messi şi mi-aş dori ca el să joace din nou în campionatul noastru”
, a explicat Tebas.

Impedimentele care ar putea bloca revenirea lui Messi

Presa din Spania a venit imediat cu o reacţie, după ce Yuste a dezvăluit discuţiile cu oamenii din jurului lui Messi. Unul din factorii foarte importanţi îl reprezintă fairplay-ul financiar din La Liga, care a oprit-o pe Barcelona să îl înregistreze pe Gavi la prima echipă şi care ar putea să facă imposibilă revenirea campionului mondial, dezvăluie Marca.

Aceeaşi sursă a vorbit şi despre relaţia dintre Messi şi preşedintele Joan Laporta, considerat de apropiaţii argentinianului principalul vinovat pentru plecarea decarului. La Liga nu a permis în 2021 prelungirea contractului lui Messi şi astfel el a fost semnat de PSG, din postura de jucător liber de contract.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele