Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

”Poate rezultatele din amicale nu ne dădeau speranţe”. Start de sezon perfect pentru Andrei Prepeliţă

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20777734/1/prep.png

Partida FC Argeş - UTA Arad, din prima etapă a SuperLigii s-a încheiat 2-0. Piteştenii s-au impus fără prea mari emoţii, graţie ”dublei” marcate de Bertrand.

Andrei Prepeliţă a analizat partida şi a lăudat jocul elevilor săi, care nu au arătat foarte o formă foarte bună în perioada meciurilor de verificare.

”Am prestat un joc solid, nu le-am dat şanse de a marca, am avut foarte multe ocazii în prima repriză, dar le-am irosit şi m-am temut un pic. Mulţi jucători noi, am încercat să-i integrăm. Poate rezultatele din amicale nu ne dădeau speranţe, dar aveam încredere după ceea ce am lucrat la antrenamente.

Am arătat foarte bine şi fizic. N-aş vrea să mă refer doar la Dorian (n.r.- Bertrand), el a marcat şi are calităţi foarte bune, dar toţi au muncit. I-am urmărit  de 3-4 luni, am vorbit cu agentul lor, m-am bazat pe jucători din Franţa pentru că de-a lungul timpului ei s-au adaptat foarte bine în România. Nu vreau să mă entuziasmez pentru că e doar prima etapă, avem mult de muncă şi drumul este lung”
, a spus Prepeliţă, după flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele