Ultima oră
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-2, în direct la Prima Sport 1! Milanov îi aduce pe ”câini” în avantaj VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-2, în direct la Prima Sport 1! Milanov îi aduce pe ”câini” în avantaj
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami

Pochettino, desfiinţat de un fost atacant italian: „Nu rezistă la PSG! Am auzit lucruri urâte despre el”

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20419462/1/mp.jpg

Antonio Cassano, fost atacant la echipe precum AS Roma, Real Madrid, AC Milan sau Inter, l-a descris în termeni foarte duri pe Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG. 

Într-un interviu acordat celor de la Marca, Cassano a afirmat că tehnicianul de la PSG are probleme mari în gestionarea relaţiilor cu superstarurile de pe Parc des Princes: Mbappe, Neymar, Messi, Ramos etc. 

Pochettino va avea viaţă scurtă la PSG. Am auzit lucruri rele despre el. E un tip grozav, dar ca şi antrenor nu se pricepe. Are o tactică proastă pentru această echipă. 

El îi întreabă pe jucători cum să joace. Nu pot să cred aşa ceva. Nu a antrenat niciodată campioni şi acum are probleme cu gestionarea lor. Din câte am înţeles, nu mai are mult timp la dispoziţie”, a declarat Cassano, potrivit Marca. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele