Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Poenaru şi Prepeliţă sar din schemă. Doi antrenori din SuperLigă, pe lista finală a lui Becali: "Dintre ei aleg!"

FCSB Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906262/1/gb.jpg


Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă nu mai sunt primele două variante de înlocuitor pentru Nicolae Dică. Gigi Becali a dezvăluit, marţi după-amiază, că are de ales între Eugen Neagoe, antrenorul Universităţii Cluj, şi Liviu Ciobotariu, tehnicianul celor de la FC Voluntari.
 
Imediat după plecarea lui Dică, Poenaru vs. Prepeliţă părea duelul de la distanţă pentru banca tehnică a vicecampioanei, dar CV-urile celor doi nu au fost suficient de puternice pentru a-l convinge pe Becali, mai ales că ambii tocmai şi-au pierdut angajamentele după experienţe nereuşite la UTA Arad, respectiv FC Argeş. În schimb, latifundiarul din Pipera s-a îndreptat spre doi tehnicieni cu mult mai mare experienţă în SuperLigă, care se află într-un moment bun al carierei şi care au demonstrat, în trecut, că au pedigree de antrenori.
 
Este vorba despre Eugen Neagoe, cel care l-a învins clar pe Nicolae Dică luni seară (2-1) şi care a transformat-o total pe U Cluj în această stagiune, şi Liviu Ciobotariu, tehnicianul care a dus-o pe FC Voluntari în play-off şi a lăsat-o pe FCSB fără şansa de a juca un meci cu trofeul pe masă contra CFR-ului:
 
"Amândoi sunt sub contract, la amândoi ţin foarte mult, că e vorba de oameni şi amândoi sunt oameni foarte buni. La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel şi cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu ştiu pe cine să aleg, pentru că ţin foarte mult la amândoi", a admis Becali, pentru Fanatik.ro.
 
Cum ambii antrenori sunt sub contract, Becali va trebui să se înţeleagă cu şefii lui U Cluj, respectiv FC Voluntari. Un avantaj în acest sens îl are Liviu Ciobotariu, cel care activează la echipa păstorită de Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali având doar referinţe bune despre fostul fundaş central al Generaţiei de Aur.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele