adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

Pogba şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre depresie: „Uneori nu ştii cine eşti” +hoţii i-au furat medalia de campion mondial

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20648208/1/ppp.jpg

Paul Pogba nu a avut parte de linişte în ultimii ani, în special după transferul la Manchester United şi toată vâlva care s-a creat atunci, în 2016, din cauza sumei de transfer: 105 milioane de euro. Acum nu mai pare o sumă atât de uluitoare, dar atunci reprezenta un record. 

Superstarul francez s-a confruntat cu multe critici din toate părţile. Acum, Pogba a decis să ofere o declaraţie despre o depresie pe care a avut-o. 

Pe lângă asta, mijlocaşul a vorbit şi despre un jaf recent al căruia a fost victimă, în seara returului dintre Manchester United şi Atletico Madrid. 

„Am avut depresie în cariera mea, dar nu vorbim despre asta. Totul a început în perioada cu Mourinho, când era manager la Manchester United. Stai şi te întrebi dacă eşti tu de vină, pentru că nu ai mai trăit aşa ceva în viaţa ta. Câteodată nu ştii despre ce este vorba. Uneori nu ştii cine eşti, vrei doar să te izolezi, să fii singur, acestea sunt semne inconfundabile.

Toţi sportivii de top trec prin astfel de momente, dar puţin vorbesc despre ele. Inevitabil, la un moment dat o vei simţi (n.r. – depresia) în corpul tău, în mintea ta şi vei avea poate o lună, sau chiar un an, în care nu te vei simţi bine. Dar nu trebuie să dezvălui asta. În niciun caz în mod public.

Dacă câştigi mulţi bani, trebuie să fii mereu fericit? Nu este chiar aşa. Nu suntem supereroi, suntem fiinţe umane

(n.r. despre jaf) Descopăr că locuinţa mea a fost spartă după intruziunea a trei persoane care mi-au furat seiful. Au fost bijuterii de la mama mea, medalia mea de campion mondial.

Ce m-a speriat cel mai mult a fost că cei doi copii ai mei au fost acasă cu bona în timpul acestui incident. Ea a auzit totul, mi-a sunat soţia şi securitatea, apoi s-a închis cu băieţii într-o cameră. Timp de câteva zile, a rămas şocată. Copiii mei sunt bine, iar asta este cel mai important”, a spus Pogba, pentru Le Figaro. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri