Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Poliţia londoneză a făcut arestări în timpul finalei Champions League

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 2 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21614458/1/profimedia-0878182315.jpg

Poliţia londoneză a anunţat, sâmbătă seară, că a efectuat 53 de arestări pe Wembley, unde Real Madrid a câştigat al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor în faţa Borussiei Dortmund (2-0), dintre care cinci pentru intrare pe teren.

Celelalte persoane au fost arestate pentru că au încercat să pătrundă în perimetrul securizat, potrivit poliţiei, care a precizat că marile evenimente sportive dau adesea naştere la astfel de tentative din partea spectatorilor fără bilet.

Organizatorii britanici au desfăşurat un număr mare de forţe de ordine, pentru a evita incidentele care au avut loc pe Wembley în 2021, la finala Euro Anglia-Italia, şi în 2022, la Saint-Denis, când Real s-a impus în faţa echipei Liverpool.

Real Madrid a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 2-0, echipa Borussia Dortmund, în finala Ligii Campionilor, şi a câştigat pentru a 15-a oară principalul trofeu continental intercluburi.

Madrilenii au câştigat al 15-lea trofeu al campionilor europeni, record absolut, iar Toni Kroos se desparte de activitatea competiţională cu un titlu de campion al Spaniei şi o Ligă a Campionilor. Carlo Ancelotti a ajuns la al cincilea trofeu Liga Campionilor cucerit în cariera de antrenor, trei dintre acestea fiind obţinute la cârma Realului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri