adplus-dvertising
Ultima oră
OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva
Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor
Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”

Popovici a vorbit despre triumful de la 200 de metri! ”Am un sentiment, nu prea ştiu cum să-l descriu”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20819111/1/pop-bun.jpg

David Popovici a bifat a doua medalie de aur la Campionatul European de Înot de la Roma! Sportivul de 17 ani a câştigat proba de 200 de metri liberi şi a stabilit un nou record mondial de juniori.

Popovici mai are în palmares nouă medalii obţinute la CE de juniori în 2021 şi 2022 (şapte de aur), un aur continental obţinut în 2021 în bazin scurt şi două titluri mondiale obţinute în acest an la Budapesta (100 m liber şi 200 m liber).

El a vorbit despre cursă şi a explicat că nu este dezamăgit că nu a doborât recordul mondial deţinut de legendarul înotător american Michael Phelps.

 

”Sunt foarte mulţumit. Nu sunt în niciun caz dezamăgit că nu am bătut timpul lui Phelps. Am un sentiment, nu prea ştiu cum să-l descriu. Încă o sutime, acesta a fost primul gând.

Dar nu are nimic. Am tot timpul din lume. Phelps, când a stabilit timpul, a făcut şi record mondial. Cu paşi mici ne îndreptăm în direcţia pe care o dorim. (n.r. dacă a fost mai greu decât cursa de la 100 de metri) Da, m-a obosit mai tare această finală, fiind a doua probă din program. M-a obosit neobişnuit de tare.

Dar nu a fost cea mai grea cursă din viaţa mea. Cu siguranţă a fost cea mai bună cursă la 200 de metri. Dar asta face parte din sport, din ceea ce facem noi”
, a spus tânărul sportiv, după cursa de luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele