Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Portăriţa Elena Voicu pleacă de la Rapid

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20740139/1/voicu.jpg

Portăriţa Elena Voicu pleacă de la Rapid după un sezon, a anunţat, marţi, clubul de handbal feminin.

Medalia de aur este prima din carieră şi o dedică tuturor celor care au fost alături de ea şi de echipa Rapid pe parcursul unui sezon destul de dificil.

 
"Pentru mine Rapid a fost o experienţă frumoasă atât prin prisma rezultatelor, cât şi prin prisma oamenilor pe care i-am întâlnit, şi când spun oamenii, mă refer la toată suflarea rapidistă, colege, antrenori, suporteri şi conducere.

Sunt fericita că am făcut parte din acest colectiv şi mândră de rezultatele obţinute. Şi bineînţeles le urez mult succes în următorul campionat, pentru că ştiu cât de dedicaţi sportului sunt oamenii de la Rapid. Mulţumesc şi multă baftă! Pentru mine Rapid va rămâne mereu special", a spus sportiva pe Facebook.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele