Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Portughezul João Cancelo şi olandezul Daley Blind vor pleca de la Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat pe 1 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21243599/1/profimedia-0768436924.jpg

Portughezul João Cancelo (29 de ani) şi olandezul Daley Blind (33 ani) vor pleca de la Bayern Munchen, a anunţat, vineri, clubul german.

Cancelo a sosit în ianuarie de la Bavaria şi a jucat 21 de meciuri în 6 luni. El revine acum la Manchester City, care l-a împrumutat la campioana Germaniei. Totuşi, va fi pentru o perioadă foarte scurtă de timp, deoarece se aşteaptă ca el să fie transferat în altă parte.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru Daley Blind, care a sosit iarna trecută de la Ajax, în urma unui transfer gratuit. După doar 5 meciuri la Bayern, el va trebui să îşi găsească o nouă provocare.

Kim Min-jae s-a înţeles cu bavarezii

Bayern Munchen s-a înţeles cu sud-coreeanul Kim Min-jae şi va plăti clauza de reziliere pentru a-l aduce de la Napoli, echipă cu care apărătorul a câştigat titlul în Serie A sezonul trecut.

Bavarezii vor să se întărească în apărarea după ce plecarea lui Lucas Hernandez la PSG pare ca şi rezolvată. Campioana Germaniei nu îşi permite să rămână descoperită în pe poziţia de fundaş central, unde ar rămâne doar cu Matthijs de Ligt şi Dayot Upamecano.

Bayern s-a înţeles cu jucătorul, iar Kim va semna un contract pe cinci ani, valabil până în vara lui 2028, informează jurnalistul italian Fabrizio Romano. Bavarezii vor plăti clauza de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro şi transferul va fi oficializat cel mai probabil săptămâna viitoare, conform canalului Sport1.

Fundaşul central a fost adus sezonul trecut de Napoli de la Fenerbahce şi a reuşit să se impună în primul 11 al lui Spalletti, fiind unul dintre jucătorii decisiv în sezonul trecut, când Napoli a câştigat titlul în Italia, după 33 de ani.

  • Kim Min-jae a jucat 45 de meciuri pentru napoletani, reuşind să înscrie de două ori şi să ofere două pase decisive
mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele