Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

Portughezul Miguel Oliveira a câştigat Grand Prix-ul Thailandei la MotoGP. Liderul clasamentului general, francezul Quartarao, doar locul 17

Auto-Moto Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20876152/1/mg.jpg


Pilotul portughez Miguel Oliveira de la KTM a câştigat Marele Premiu al Thailandei la MotoGP, disputat, duminică, în timp ce liderul la general, francezul Fabio Quartararo de la Yamaha, a ocupat locul 17.
 
La cursa amânată aproximativ o oră din cauza ploii, locul doi a revenit australianului Jack Miller de la Ducati, în timp ce pe 3 s-a clasat italianul Francesco Bagnaia (Ducati).
 
La general, Quartararo este pe primul loc, cu 219 puncte, urmat de Bagnaia, cu 217 puncte şi de Aleix Espargaro, cu 199 puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele