Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

Porumboiu nu are dubii: "Nici vorbă de penalty! Având VAR-ul în spate, englezii vor câştiga finala"

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20282198/1/adrian-porumboiu.jpg


Adrian Porumboiu "distruge" arbitrajul olandezului Danny Makkelie în semifinala Anglia - Danemarca, una câştigată de englezi cu 2-1, după prelungiri, graţie unui penalty controversat obţinut de Raheem Sterling.
 
Fostul arbitru crede că nu e nici vorbă de lovitură de penalty la faza la care atacantul lui Manchester City a plonjat în careu, dar un alt detaliu l-a uluit: în timpul fazei, pe teren se mai afla o minge chiar în apropierea lui Sterling! Iar arbitrajul lui Makkelie îl face pe fostul patron de la Vaslui să considere Anglia mare favorită în finala cu Italia:
 
"Nu aş fi dat acel penalty. La astfel de meciuri, când sunt prelungiri, trebuie să fii sută la sută că e decizia corectă. Trebuie să se vadă clar că jucătorul care se apără îl loveşte pe atacant. Eu nu văd niciun contact, atacantul forţează. Uitaţi-vă unde e piciorul apărătorului danez, iar după îl retrage imediat. Nici vorbă de penalty!
 
Uitaţi-vă la cealaltă minge. Nu e posibil aşa ceva! Doamne, incredibil, e totuşi o semifinală de Campionat European. La nivelul ăsta, mai pui şi VAR, şi tot. E ridicol....Având VAR-ul ăsta în spate, cred că vor câştiga englezii finala. Lăsaţi penalty-ul, să fie două mingi în joc e incredibil", a declarat Porumboiu, joi dimineaţă, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele