Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

”Posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot”. Se anunţă schimbări majore la FC Argeş!

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20910570/1/straton.jpg

Sepsi OSK s-a impus fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalti. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie din penalti şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat  scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei. Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

La interviul de după meci nu a venit Marius Croitoru. Cei de la FC Argeş au fost reprezentaţi de Constantin Schumacher, cel care deţine licenţa Pro.

Acesta a explicat că Marius Croitoru a avut o discuţie cu jucătorii la vestiare şi urmează măsuri dure.

”Cerem scuze suporterilor pentru ce s-a întâmplat. Trebuie să strângem rândurile, să schimbăm faţa echipei.

Ne dorim altceva, ne dorim alt joc. Cu atitudinea asta, va fi greu. Am avut o şedinţă lungă, de asta nu a venit Marius, o avem în continuare pentru că jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că trebuie să schimbăm atitudinea.

De mâine, e posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot. Ne dorim să schimbăm mentalitatea, pentru că aici, la Piteşti, s-a făcut performanţă.

Nu pot să numesc, nu i-am nominalizat. Avem timp, vom sta aici toată noaptea, vom sta şi mâine toată ziua şi vom şti ce se va întâmpla cu jucătorii respectivi”
, a declarat Schumacher.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele