Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Potrivit lui Mourinho, Paulo Dybala este accidentat şi poate lipsi de la finala Ligii Europa, cu Sevilla

Serie A Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21136001/1/profimedia-0734446753.jpg

Atacantul argentinian Paulo Dybala este accidentat şi ar putea lipsi din finala Ligii Europa, pe care AS Roma o va disputa împotriva echipei spaniole Sevilla, a anunţat joi antrenorul italienilor, Jose Mourinho.

Campion mondial cu naţionala Argentinei, Paulo Dybala (29 de ani) a suferit o accidentare la gleznă şi ar putea rata finala Ligii Europa. ”Nu cred că poate juca. Sincer, sper că poate fi pe bancă. Este ultimul meci al sezonului, deşi mai avem unul la Spezia, în ultima etapă din Serie A, dar pentru Paulo ar fi ultimul meci.

M-aş bucura dacă Paulo ar putea merge pe bancă şi ar putea juca 15 sau 20 de minute”, a declarat Mourinho reporterilor.

AS Roma va juca sâmbătă, în deplasare, cu Fiorentina, în Serie A, înainte de a juca miercurea viitoare, la Budapesta, finala Ligii Europa, în compania echipei spaniole FC Sevilla.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele