Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

"Povestea de dragoste se apropie de final". MM Stoica anticipează ruptura dintre Croitoru şi Iftime

FC Botoșani Publicat pe 10 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20669856/1/croitoru.jpg


Mihai Stoica e de părere că relaţia profesională dintre Marius Croitoru şi Valeriu Iftime, cea mai longevivă între un antrenor şi un patron din Casa Liga 1, se apropie de final. Şi nu neapărat din vina antrenorului!
 
Aflat pe cai mari la un moment dat, cu un picior şi jumătate în play-off, Croitoru a ratat obiectivul, apoi echipa a acuzat şocul şi rezultatele nu au mai venit. FC Botoşani a pierdut şi cu Sepsi, 0-1, e pe trei în play-out, iar relaţiile dintre Iftime şi Croitoru s-au răcit, chiar dacă tânărul antrenor (41 de ani) a semnat de curând prelungirea contractului. Pentru Mihai Stoica, om de fotbal care-l apreciază pe fostul mijlocaş, finalul aventurii lui Croitoru în Moldova e aproape, iar motivele sunt legate mai mult de jucătorii pe care i-a pierdut:
 
"Nu mă surprinde. Frumoasă poveste de dragoste se apropie de final. Niciodată nu l-am auzit pe Iftime să îl critice pe Croitoru şi să îl critice pe Croitoru pentru lucruri puerile. Deci e clar că e ceva acolo. Şi când aud că un antrenor a semnat pe nu ştiu ce perioadă şi se declară pompos... atunci înseamnă că se apropie de sfârşit. Cred că acolo asta e problema! Eu unul îl cauţionez pe Croitoru.
 
Au plecat toti jucători care scoteau capul... Dar ce ar fi putut spune Croitoru în discursul public? Una a spus în public şi alta în privat, bănuiesc. Când îl pierzi pe Racoviţan, unul dintre cei mai buni jucători U21, pierzi Edjouma, jucător care era o piesă importantă în ax, Ongenda... Practic ai pierdut axul echipei. Ce ai adus? Un atacant care nu a mai jucat de nu ştiu când, Mihai Roman II, l-a adus pe Mailat? Una e să ai timp să îţi pregăteşti transferurile, alta să pierzi jucători aşa în pauză. Nu ai când să pregăteşti o nouă echipă”, e optinia exprimată de managerul general al roş-albaştrilor, la Orange Sport.
 
După două înfrângeri la rând fără gol marcat (0-3 în Giuleşti şi 0-1 pe teren propriu cu Sepsi), FC Botoşani a rămas cu 29 de puncte, la trei lungimi sub Rapid şi la una sub Sepsi, ocupantele locurilor care duc la primul baraj pentru locul din Conference League.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele