Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

Povestea lui Willian la Chelsea a ajuns la final. Brazilian se desparte de londonezi după şapte ani: "Plec cu fruntea sus"

Chelsea Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

Mijlocaşul brazilian Willian şi-a anunţat plecarea de la Chelsea, după şapte ani petrecuţi pe Stamford Bridge.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/19445970/1/willian.jpg

Willian, în vârstă de 32 de ani, a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Chelsea şi este foarte aproape de rivala Arsenal.

"A sosit vremea să plec. Îmi vor lipsi, cu siguranţă, coechipierii. Îmi va lipsi întregul staff al acestui club, care m-a tratat mereu ca pe un fiu, şi îmi vor lipsi fanii. Plec cu fruntea sus, ştiind că am fost un învingător aici şi am dat tot ce am avut mai bun în tricoul lui Chelsea", a notat Willian, printre altele, în scrisoarea prin care şi-a anunţat plecarea de la Chelsea.

 

 

Transferat în 2013 de la Anji Mahacikala, pentru 35 de milioane de euro, fotbalistul brazilian a cucerit două titluri în Premier League cu Chelsea. 339 de meciuri, 63 de goluri şi 62 de assist-uri a adunat Willian la Chelsea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele