Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Poziţia oficială a Barcelonei în ”scandalul Negreira”. Joan Laporta, atac către Real Madrid

Barcelona Publicat pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21097975/1/fc-barcelona-2.jpg

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat, luni, că toate plăţile făcute de club către o companie deţinută de un conducător din arbitraj au fost pentru consiliere, nu pentru obţinerea unui avantaj ilegal în plan sportiv, relatează Reuters.

Laporta a precizat că o anchetă internă a clubului a ajuns la concluzia că nu au existat nereguli şi a menţionat că acest caz a fost o campanie orchestrată pentru discreditarea Barcelonei.

El l-a acuzat pe preşedintele LaLiga, Javier Tebas, că încearcă să strice reputaţia FC Barcelona.

În plus, Laporta a atacat Real Madrid, care s-a alăturat dosarului procurorilor împotriva FC Barcelona, spunând că dintotdeauna Real a fost favorizată de arbitraje.

Joan Laporta a spus că FC Barcelona a căutat, în relaţia cu Jose Maria Enriquez Negreira, consiliere tehnică de la “cineva cu mare experienţă în fotbal”.

“Consilierea nu reprezintă o neregulă sau o infracţiune”, a subliniat el.

“Departamentul fiscal spaniol a trimis o scrisoare Procuraturii în care spunea că nu poate dovedi că plăţile către companii legate de domnul Negreira au influenţat rezultatul vreunui meci”, a adăugat Laporta.

Joan Laporta a cerut UEFA să fie corectă faţă de Barcelona în propria investigaţie.

Luna trecută, procurorii spanioli au acuzat FC Barcelona de plăţi de 7,3 milioane de euro în perioada 2001-2018 către firme deţinute de Jose Maria Enriquez Negreira. Negreira a fost vicepreşedintele comisiei de arbitri a federaţiei spaniole în perioada 1993-2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele