Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

„Premiul lui Messi este nemeritat!”. Toni Kroos critică acordarea Balonului de Aur +ce spune despre Cristiano

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20486780/1/kro.jpg

Lionel Messi şi-a trecut în palmares al 7-lea Balon de Aur, totodată fiind şi cel mai contestat. Au existat multe reproşuri şi când argentinianul a câştigat în faţa lui Virgil van Dijk, însă în acest an, reacţiile negative au fost ca o avalanşă. 

Toni Kroos, fotbalistul lui Real Madrid, se numără de asemenea printre cei care sunt de părere că Messi nu merita trofeul în acest an. 

„Premiul lui Messi nu este meritat. Nu există nicio îndoială că Messi, alături de Cristiano, a fost jucătorul ultimului deceniu, dar în acest an trebuiau să fie alţii înaintea lui. 

Pentru mine, Karim ar fi trebuit să fie nr. 1, dacă ai căuta cu adevărat cel mai bun jucător din ultimul sezon. Am putut vedea de aproape ce jucător remarcabil este.

Şi când vezi câte goluri decisive a marcat Cristiano în ultimul timp, iar Manchester United este încă în Liga Campionilor datorită lui singur, atunci în ochii mei Cristiano ar fi trebuit să fie înaintea lui Messi”, a declarat Kroos în cadrul unui podcast online. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri