Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Presa britanică anunţă că Manchester United a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Erik ten Hag

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20672184/1/ten.jpg

Manchester United ar fi ajuns la un acord verbal cu tehnicianul Erik ten Hag, pentru preluarea conducerii tehnice a echipei engleze, din sezonul viitor, informează dailymail.co.uk.

Sursa citată notează că Ten Haag mai trebuie să negocieze termenii despărţirii de formaţia olandeză. Ajax are un meci important la 17 aprilie, finala Cupei Olandei cu rivala PSG, iar anunţul perfectării acordului nu va fi făcut până atunci.

Ten Haag îl va înlocui pe germanul Ralf Rangnick, care a preluat conducerea interimară a echipei după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, la 21 noiembrie 2021.

În vârstă de 52 de ani, tehncianul olandez a mai antrenat în carieră echipele Go Ahead Eagles, Bayern Munchen II şi FC Utrecht.

Pe banca echipei Ajax este din 21 decembrie 2017, perioadă în care a câştigat de două ori titlul (2018/2019 şi 2020/2021) şi de două ori Cupa Olandei.

Ajax este pe cale să cucerească un nou trofeu în Eredivisie, fiind pe locul I în clasament, cu 72 de puncte, patru peste ocupanta locului 2, PSV Eindhoven, cu cinci etape înaintea finalului sezonului.

Manchester United este în pericol să rateze calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Formaţia ocupă locul 7 în clasament, cu 51 de puncte în 31 de jocuri, la şase puncte de Tottenham, de pe locul 4, ultimul de Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri