adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

Presa din Germania anunţă că Adeyemi şi-a dat acordul pentru transferul la Borussia Dortmund. UPDATE: Mutarea se face pentru 38 de milioane de euro

Borussia Dortmund Publicat pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20500114/1/karim-adeyemi.jpg

Karim Adeyemi (20 de ani) s-ar fi înţeles cu Borussia Dortmund! Presa din Germania anunţă că jucătorul lui Red Bull Salzburg a decis să semneze cu gruparea din Bundesliga, deşi pe urmele sale sunt cluburi cu nume şi mai mari, precum Real Madrid sau Barcelona.

UPDATE marţi (10 mai), ora 11:25: Borussia Dortmund va plăti 38 de milioane de euro în schimbul lui Adeyemi, conform jurnalistului Fabrizio Romano, chiar dacă iniţial se vorbea de o sumă mult mai mare.


UPDATE luni (7 martie), ora 16:45: Potrivit presei din Germania, Adeyemi este de acord cu trecerea în Bundesliga, chiar dacă de el mai sunt interesate şi Barcelona sau Real Madrid. E însă o problemă, pentru că, deşi jucătorul este de acord cu mutarea, austriecii de la Red Bull Salzburg nu lasă din preţ.

Concret, Borussia Dortmund e nevoită să plătească 45 de milioane de euro pentru ca transferul să se facă.


Jurnaliştii de presă sportivă din Germania notează faptul că Adeyemi a spus da ofertei Borussiei Dortmund, iar acum nu mai rămâne decât ca echipele să se înţeleagă. Sunt şanse foarte mari să se ajungă la un acord, mai ales că, în acest moment, diferenţa dintre cerere şi ofertă este destul de mică, de 5 milioane de euro. Suma de transfer intuită pentru achiziţionarea lui Adeyemi se învârte în jurul a 30-40 de milioane de euro.

Erling Haaland nu mai are mult până va pleca de la Borussia Dortmund, motiv pentru care nemţii îi caută înlocuitor şi aşa au ajuns la varianta Karim Adeyemi, fotbalistul cu origini în România.

15 goluri şi trei pase de gol are Adeyemi în acest sezon, la echipa de club, în 27 partide.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt