Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Presa din Italia a anunţat la ce echipă ar putea ajunge Radu Drăguşin în această vară

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20757141/1/rd.jpg

Fotbalistul Radu Drăguşin ar putea ajunge în această vară la Genoa, ca parte a transferului lui Andrea Cambiasso la Juventus Torino.

“Genoa şi Juve sunt din ce în ce mai aproape de un transfer la torinezi al lui Andrea Cambiasso. Negociere care se desfăşoară de ceva timp şi care l-ar putea implica şi pe un alt jucător”, notează calciomercato.com.

Genoa ar fi stabilit un preţ minim de 10 milioane de euro pentru Cambiasso, astfel că Juvetus ar încerca să îl includă în operaţiune pe Drăguşin, jucător apreciat de gruparea din Genova.

Radu Drăguşin este legitimat la Juventus din 2018, de când era junior. În sezonul trecut, el a fost împrumutat la Sampdoria şi la Salernitana.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele