Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Presa din Italia a reacţionat, după ce Gigi Becali a anunţat preţul lui Octavian Popescu. ”A încercat să-i sperie pe potenţialii cumpărături”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20717174/1/bec.jpg

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB este cunoscut pentru modul inedit de a da declaraţii şi de a face afaceri în lumea fotbalului. Latifundiarul i-a setat preţul lui Octavian Popescu (19 ani) la 50 de milioane de euro. 

Omul de afaceri a vorbit în urma speculaţiilor apărute în presa din Italia, cum că Torino ar fi interesată de Tavi. Gigi Becali a declarat că nu îl lasă pe acesta să plece de la echipa ”roş-albastră” cu mai puţin de 50 de milioane de euro, bani de care echipa din Piemont nu dispune.

Presa din Italia a notat că preţul cerut este atât de mare, deoarece cei de la FCSB nu vor să îl cedeze în această vară pe Octavian Popescu.

”Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) nu vrea să îl lase să plece pe Octavian Popescu în următoarea perioadă de transferuri. Din acest motiv, patronul Gigi Becali a încercat să-i sperie pe potenţialii cumpărături, declarând că doreşte 50 de milioane de euro în schimbul său”, au scris cei de la footballnews24.it.

  • A mai existat interes pentru Tavi Popescu şi din partea celor de la Everton, Galatasaray şi Beşiktaş, iar scouterii celor de la AC Milan îl monitorizează de ceva timp.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele