Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Presa din Italia anunţă că FC Torino e interesată de Olimpiu Moruţan!

Serie A Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21015952/1/fc-torino.jpg

Olimpiu Moruţan (23 de ani) are evoluţii bune în Serie B, la Pisa, motiv pentru care presa din Italia a anunţat că e dorit chiar de un club din prima divizie, din Serie A. Pe urmele mijlocaşului român se află FC Torino, dar lucrurile nu sunt aşa simple

Moruţan este împrumutat la Pisa, de Galatasaray, iar italienii au clauză prin care îl pot transfera pe român pentru o anumită sumă de bani, astfel că au prioritate, înaintea conaţionalilor de la Torino, dacă aceştia vor decide să intre real în cursa pentru aducerea românului.

Informaţia despre intersul lui Torino pentru Moruţan a apărut în Tuttosport.

FCSB, aproape să rămână fără procente din vânzarea lui Moruţan 

FCSB risca să rămână fără procentele dintr-o eventuală vânzare a lui Olimpiu Moruţan de către Galatasaray. În acest moment împrumutat în Italia, la Pisa, mijlocaşul poate fi cedat definitiv, peninsularii find, aparent, mulţumiţi de prestaţiile lui.

În vârstă de 23 de ani, Moruţan e împrumutat până în vară la Pisa, iar dacă va vrea să îl aducă definitiv, echipa trebuie să plătească o sumă de 5.5 milioane de euro. Numai că formaţia din Italia a făcut, se pare, o ofertă de moment turcilor, de 3.5 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, cu plata imediată, încă din această iarnă, doar că fereastra de achiziţii s-a terminat în Italia.

Impresarul Giovanni Becali a confirmat faptul că italienii au pus pe masă această sumă de 3.5 milioane de euro, doar că turcii nu au acceptat, chiar dacă nu o duc prea bine din punct de vedere financiar.

Moruţan, prestaţii forate bune în Italia, la Pisa 

Trimis de Galata în Serie B pentru că nu s-a considerat că are nivelul necesar pentru a se impune în Superliga Turciei, Moruţan a început bine aventura la Pisa, cu cinci goluri şi şapte pase decisive în primele 23 meciuri. Italienii, la fel ca Ioan Becali, îşi pun speranţe în talentul fostului mijlocaş de la FCSB, iar un transfer definitiv se poate face în vară pentru 5.5 milioane de euro, dacă Moruţan convinge.

Iată că acum Pisa a ajuns la o altă variantă, rămânând însă de văzut dacă turcii vor accepta propunerea interesantă, plata imediată a 3.5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan (23 de ani) pare, în acest moment, legat mai mult de Pisa decât de Galatasaray. Ioan Becali, agentul impresarului ofensiv, a anunţat că sunt şanse mici ca fostul internaţional de tineret să revină în Turcia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele