Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Presa din Italia anunţă o veste bună pentru Ciprian Tătăruşanu: românul va apăra poarta lui AC Milan în trei meciuri de top!

Serie A Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20868704/1/tata.jpg
 
Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) va profita de accidentarea suferită de Mike Maignan (27 de ani) în meciul Franţa - Austria 2-0 şi va apăra poarta lui AC Milan în următoarea perioadă, inclusiv în trei meciuri de foc pentru campioana Italiei, dubla cu Chelsea din Liga Campionilor şi derby-ul cu Juventus din Serie A.
 
Accidentat la gambă, Maignan va sta departe de teren în următoarele patru săptămâni, iar presa din Italia anunţă că Stefano Pioli a tranşat rapid disputa pentru înlocuirea goalkeeper-ului francez. Antrenorul lui AC Milan a avut de ales între Ciprian Tătăruşanu şi Antonio Mirante şi a preferat să repete scenariul din sezonul trecut, când fostul titular al naţionalei României a intrat în poartă în locul lui Maignan, accidentat şi atunci, şi a apărat un penalty în faţa lui Lautaro Martinez în derby-ul cu Internazionale Milano.
 
Astfel, Tătăruşanu va fi inclus şi pe lista UEFA, în afara căreia fusese lăsat iniţial, italienii profitând de un paragraf din regulament care prevede că se pot face modificări şi după startul grupelor Ligii Campionilor, dacă apar accidentări în rândul goalkeeper-ilor.
 
Pentru veteranul român, luna octombrie va fi una plină. Va începe cu un meci contra celor de la Empoli, apoi va apăra poarta Milanului în dubla cu Chelsea, din Liga Campionilor, şi în derby-ul cu Juventus Torino, Maignan fiind aşteptat să revină între buturi după partidele cu Verona (16 octombrie) şi Monza (22 octombrie).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele