Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Presa din Italia, scut în jurul lui Ciprian Tătăruşanu. ”Este una dintre greşelile acestei echipe a Milanului”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21007800/1/profimedia-0754275149.jpg

Inter Milano a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia AC Milan, într-un meci contând pentru etapa a 21-a din Serie A.

Unicul a marcat unicul al meciului în minutul 34 de Lautaro Martinez, într-o fază la care Tătăruşanu a fost învins cu o lovitură de cap.

Portarul român a fost integralist la Milan şi a apărat bine, salvându-i pe cei de la AC Milan în mai multe rânduri. A fost al patrulea eşec consecutiv pentru milanezi în toate competiţiile.

Jurnaliştii italieni l-au lăudat pe Tătăruşanu şi au punctat faptul că nu merită să fie atât de criticat în spaţiul public, în contextul în care nu este principalul vinovat pentru seria nefastă.

"Faptul că e criticat pentru orice, chiar şi pentru poluarea şi traficul din Milano, este una dintre greşelile acestei echipe a Milanului. Nu e un campion, deloc chiar, dar sunt 4 înfrângeri la rând şi nu este numai vina lui.

A reuşit o intervenţie mare la 0-0 şi i-a ţinut pe "diavoli" în viaţă în momentele grele din prima repriză. Cu cât se înţelege mai rapid acest lucru, cu atât mai bine"
, au scris cei de la Corriere della Sera.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele