Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Presa din Polonia, anunţ despre transferul lui Deian Sorescu. ”Sunt multe indicii care arată”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21212481/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-3-04-2023-4.jpg

FCSB îşi face strategia pentru sezonul următor, iar de la echipă vor pleca mai mulţi jucători.

Fie vor fi rupte contractele, fie nu vor fi prelungite, fie nu vor fi activate clauzele de transfer.

În privinţa activării clauzelor sau nu, Gigi Becali a luat decizia în cazul mijlocaşului lateral Deian Sorescu (25 de ani). El nu va fi păstrat de FCSB şi pentru stagiunea următoare, pentru că nu vor fi plătiţi cei 850.000 de euro în schimbul său. Astfel, Deian Sorescu se va întoarce în Polonia, de la Rakow, de unde a fost împrumutat.

Presa din Polonia scrie că s-ar putea totuşi ca Sorescu să rămână la FCSB. Jurnaliştii se bazează pe faptul că patronul Gigi Becali e imprevizibil, iar episoadele din trecut constituie premise pentru o schimbare în situaţia de faţă.

"Deian Sorescu are o mare problemă. Se întoarce la Rakow? Sunt multe indicii care arată că Deian Sorescu, împrumutat la FCSB, nu va fi cumpărat definitiv de la Rakow. În iarna lui 2023, românul s-a întors în ţara natală, din mai multe motive.

Probleme de acomodare în echipă, forma sportivă care l-a făcut să piardă locul de titular. Unul dintre cei mai scumpi jucători din lotul echipei campioanei Poloniei a dat greş la Rakow, astfel că aceştia au căutat să-l împrumute la Bucureşti, care părea o opţiune perfectă. Ultimele evenimente au arătat că n-a fost chiar aşa.

După declaraţiile făcute de patronul Gigi Becali, este clar că FCSB nu va achita clauza de cumpărare definitivă a lui Deian Sorescu, dar Becali e o fire imprevizibilă"
, au notat jurnaliştii de la sportdziennik.com.

Există posibilitatea ca Rakow să mai lase din preţul de 850.000 de euro, dacă FCSB îşi va manifesta interesul de transfer.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele