Ultima oră
Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel” Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel”
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta

Preşedinta Comitetului Olimpic Francez a demisionat cu puţin înainte de un an de Jocurile de vară de la Paris 2024

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21135670/1/jo.jpg

Preşedinta Comitetului Olimpic Francez (CNOSF), Brigitte Henriques, a demisionat cu puţin peste un an înainte de Jocurile de vară de la Paris 2024, a anunţat joi CNOSF, relatează Reuters.

"În deschiderea adunării generale a CNOSF, care a avut loc astăzi la Maison du Sport Français, Brigitte Henriques şi-a anunţat decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv Francez", a precizat CNOSF într-un comunicat.

Henriques ceruse Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) să lanseze un audit intern al CNOSF, pe fondul unei dispute de lungă durată cu fostul secretar general Didier Seminet.

Henriques a revenit în funcţie în decembrie anul trecut, după două luni de concediu medical, după ce l-a acuzat pe Seminet de "violenţă psihologică".

Seminet a negat acuzaţiile şi a intentat un proces de defăimare împotriva lui Henriques.

"Astrid Guyart, secretarul general al CNOSF, va prelua preşedinţia ... în această perioadă de tranziţie şi va trebui să organizeze un consiliu de administraţie care va alege un preşedinte dintre membrii săi în următoarele trei luni", se mai arată în comunicat.

"Brigitte Henriques face apel la toţi membrii mişcării sportive să rămână mobilizaţi asupra obiectivului esenţial şi primordial: succesul deplin al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Paris în 2024."

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele