Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Preşedinta Comitetului Olimpic Francez a demisionat cu puţin înainte de un an de Jocurile de vară de la Paris 2024

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21135670/1/jo.jpg

Preşedinta Comitetului Olimpic Francez (CNOSF), Brigitte Henriques, a demisionat cu puţin peste un an înainte de Jocurile de vară de la Paris 2024, a anunţat joi CNOSF, relatează Reuters.

"În deschiderea adunării generale a CNOSF, care a avut loc astăzi la Maison du Sport Français, Brigitte Henriques şi-a anunţat decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv Francez", a precizat CNOSF într-un comunicat.

Henriques ceruse Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) să lanseze un audit intern al CNOSF, pe fondul unei dispute de lungă durată cu fostul secretar general Didier Seminet.

Henriques a revenit în funcţie în decembrie anul trecut, după două luni de concediu medical, după ce l-a acuzat pe Seminet de "violenţă psihologică".

Seminet a negat acuzaţiile şi a intentat un proces de defăimare împotriva lui Henriques.

"Astrid Guyart, secretarul general al CNOSF, va prelua preşedinţia ... în această perioadă de tranziţie şi va trebui să organizeze un consiliu de administraţie care va alege un preşedinte dintre membrii săi în următoarele trei luni", se mai arată în comunicat.

"Brigitte Henriques face apel la toţi membrii mişcării sportive să rămână mobilizaţi asupra obiectivului esenţial şi primordial: succesul deplin al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Paris în 2024."

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele