adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Preşedintele Barcelonei neagă că ar fi fost vreodată cumpărat un arbitru. Parchetul urmează să acuze clubul catalan de corupţie

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21046970/1/laporta.jpg

Preşedintele FC Barcelona, ​​Joan Laporta, a declarat că gruparea sa „nu a cumpărat niciodată un arbitru”, în timp ce catalanii sunt suspectaţi că ar fi plătit un fost şef al comisiei de arbitri, José Maria Enriquez Negreira.

Marţi, ziarul spaniol El Pais susţine că procuratura catalană urmează să depună o plângere împotriva FC Barcelona şi a fostului său preşedinte Josep Maria Bartomeu pentru că i-au plătit aproape şapte milioane de euro fostului conducător al arbitrajului spaniol, José María Enríquez Negreira.

Pentru a se apăra, în ciuda faptului că nu este subiectul plângerii, dar mai ales pentru a-şi proteja clubul, Joan Laporta a spus: „Să fie clar că Barça nu a cumpărat niciodată un arbitru şi nici nu a intenţionat să cumpere arbitri. Absolut niciodată”, a spus el. ”Greutatea faptelor îi contrazice pe cei care încearcă să schimbe naraţiunea”, a adăugat Laporta, condamnând o campanie de denigrare.

Parchetul urmează să acuze clubul catalan de corupţie. După aproape un an de anchetă, plângerea se îndreaptă şi împotriva fostului preşedinte al entităţii Josep Maria Bartomeu şi împotriva membrilor echipei sale de conducere responsabile de plăţi.

Pe 17 februarie, cotidianul spaniol El Mundo a dezvăluit că FC Barcelona a plătit peste şase milioane de euro între 2001 şi 2018 companiei Dasnil 95, deţinută de José María Enríquez Negreira, fostul vicepreşedinte al comitetului tehnic al arbitrilor (CTA), între 1994 şi 2018, pentru a consilia clubul în probleme de arbitraj.

Potrivit radio Cadena Ser, ultima plată datează tocmai din iunie 2018, când Enriquez Negreira a părăsit CTA, reorganizat în urma sosirii în calitate de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a lui Luis Rubiales.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele