Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova

Preşedintele CFR-ului, conflict după ce a fost întrebat despre cele două posibile penalty-uri ale Petrolului. ”Mă luaţi la mişto!? Aţi văzut meciul?” | EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21319860/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a noua.

Petrolul a cerut penalty în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic. În minutul 48, după un corner executat de prahoveni, Ajeti a avut o intervenţie cu talpa extrem de dură asupra lui Pedro Justiniano, chiar în careul ardelenilor.

Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, iar arbitrii VAR, Horia Mladinovici şi Ovidiu Robu, nu au intervenit pentru a-l chema pe central la monitorul VAR, lucru sesizat şi de Răzvan Pleşca, aflat în studio-ul Fotbal Show.

Fostul jucător l-a întrebat pe Cristi Balaj de ce arbitrii din camera VAR nu l-au chemat pe Istvan Kovacs să revadă cele două faze. Balaj a fost deranjat de întrebare iniţial, dar apoi a explicat motivul.

”Nu înţeleg ce vreţi să mă întrebaţi, mă luaţi la mişto sau nu înţeleg!? Aţi văzut meciul? Pai ne luăm la mişto sau cum!? Arbitrul VAR trebuie să ajute arbitrul (n.r. din teren), atunci când se întâmplă faze clare, să intervină pentru a nu fi greşeli. 

Dacă arbitrul VAR, care învaţă acelaşi regulament ca şi arbitrul de pe terenul de joc, a considerat că prima incorectitudine este ţinerea lui Ajeti şi că Ajeti a fost întârziat suficient pentru a nu juca mingea, atunci nu trebuia să îl cheme pentru a da fault în atac pentru că nu este o decizie majoră”, a explicat Cristi Balaj, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele