Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Preşedintele clubului Chindia Târgovişte, Marius Ghergu, a demisionat. Echipa a retrogadat din SuperLigă în sezonul recent încheiat

Chindia Târgoviște Publicat pe 13 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21225410/1/348677315-571024285111504-508748661456030614-n.jpg

Preşedintele clubului Chindia Târgovişte, Marius Ghergu, a demisionat, a anunţat, luni seară, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan. Decizia a venit ca urmare a faptului că echipa a retrogradat din SuperLiga României în Liga 2.

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate pe teren propriu, partida cu FC Voluntari, din ultima etapă a play-out-ului din SuperLiga României. Dâmboviţenii au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0, dar au retrogradat în Liga 2.

Chindia şi-a inaugurat stadionul cu o contraperformanţă: căderea în eşelonul secund.

FC Argeş s-a salvat de la retrogradarea directă, după ce a câştigat clar, cu 3-0, contra celor de la Petrolul. Piteştenii au jucat barajul de menţinere, la fel ca UTA Arad, care a remizat cu FCU Craiova, 1-1. Însă, FC Argeş a cedat cu Dinamo, iar UTA a trecut de Gloria Buzău

"În această seară am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgovişte. Aşa după cum am anunţat că voi face, am propus acţionarilor o discuţie sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României.

Având în vedere că Marcel Gherghu şi-a anunţat demisia după şedinţa AGA, alături de ceilalţi asociaţi, voi demara discuţiile necesare pentru aducerea unui nou preşedinte al carui obiectiv primordial este constructia unui staff şi a unei echipe care, în sezonul competiţional 2024-2025, să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dâmboviţa merită o echipa pe prima scenă şi azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucţie a speranţei", a scris Ştefan pe Facebook.

Acesta a precizat că atât Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cât şi Primăria Târgovişte vor fi alături de Chindia Târgovişte, astfel încât echipa să revină în prima ligă a fotbalului naţional.

Chindia Târgovişte a retrogradat la finalul sezonului, după ce remizat cu FC Volutari, scor 2-2, în ultima etapă a play-out-ului din SuperLigă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt