Ultima oră
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”
FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog

Preşedintele de onoare al clubului Bayern Munchen confirmă discuţiile cu favoritul să îi ia locul lui Thomas Tuchel

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21573647/1/profimedia-0833310260.jpg

Preşedintele de onoare al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a confirmat că au avut loc discuţii cu antrenorul austriac Ralf Rangnick şi că rezultatul nu ar trebui să întârzie să apară.

„Da, discuţiile sunt în curs. Cred că vom avea o decizie în decurs de o săptămână”, a spus el.

Rangnick a avut o influenţă importantă asupra fotbalului german şi a antrenorilor săi în ultimii ani. Înainte de mandatul său de şapte luni la Manchester (2021-2022), a antrenat mai multe cluburi germane, printre care Hanovra, Schalke, Hoffenheim şi Leipzig. La sfârşitul secolului trecut, el a dus-o pentru prima dată pe Ulm în Bundesliga.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele