Ultima oră
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, încântat de venirea lui Messi în Ligue 1: "Un eveniment planetar, istoric!"

Ligue 1 Publicat pe 11 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20357540/1/ml.jpg


Transferul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain este un eveniment planetar, afirmă şeful ligii franceze de fotbal Vincent Labrune. În opinia acestuia, prezenţa lui Messi în Ligue 1 va duce la creşterea popularităţii ligii franceze.
 
"Venirea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain constituie un eveniment planetar. Este o zi istorică pentru fotbalul francez şi Ligue 1. Lionel Messi este o legendă a fotbalului, care scrie, alături de Pele şi Maradona, istoria sportului nostru. Este o şansă extraordinară pentru fanii francezi şi toţi iubitorii fotbalului să-l vadă pe cel mai bun jucător din lume. Este o veste extraordinară pentru Ligue 1. Sosirea lui Messi va creşte atractivitatea şi vizibilitatea campionatului nostru pe toate continenentele", a declarat Labrune.
 
"În numele fotbalului francez, îi mulţumesc lui Nasser Al-Khelaïfi că a împlinit visul aducerii lui Messi la Paris. Messi este magic", a adăugat Labrune.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele