Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Preşedintele FRB, Carmen Tocală, realeasă în Boardul FIBA Europe

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21133327/1/tocala.jpg

Carmen Tocală, preşedintele FR Baschet, a fost realeasă sâmbătă, la Munchen, în Boardul FIBA Europe, pentru a patra oară consecutiv. Noul preşedinte al FIBA Europe este Jorge Garbajosa.

Adunarea Generală a FIBA Europe şi-a derulat lucrările vineri şi sâmbătă, la Munchen, iar în cadrul acestora au avut loc şi alegerile pentru mandatul 2023-2027.

Carmen Tocală, preşedintele FRB, a fost aleasă pentru a patra oară consecutiv în Boardul FIBA Europe, în timp ce funcţia de preşedinte a forului a revenit ibericului Jorge Garbajosa, cu 35 de voturi, faţă de cele 15 primite de contracadidatul său, francezul Jean-Pierre Siutat.

În cel mai scurt timp, FIBA Europe va anunţa şi componenţa comisiilor forului continental pentru următorii patru ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele