Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20880876/1/bala.jpg

Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat joi seară, după meciul cu Slavia Praga, scor 1-0, că stilul de joc aal lui Dan Petrescu “a dat roade”.

“Din punctul meu de vedere Slavia este cea mai bună echipă din grupă. Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade. Am avut şi şansă în prima repriză, trebuie să recunoaştem. Faptul că am câştigat demonstrează valoarea lotului.

Important este că am câştigat, am adus puncte pentru România şi sperăm ca şi FCSB şi noi să mai avem rezultate pozitive. Să mai acumulăm puncte”, a spus Balaj la Digi Sport.

Echipa CFR Cluj a dispus joi, în deplasare, de formaţia cehă Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele