Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Preşedintele lui Dinamo a explicat motivul pentru care a plecat Ovidiu Burcă. ”Este un moment în care trebuie să trecem la nivelul următor”

Dinamo Publicat pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21407182/1/burca.jpg

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre despărţirea de Ovidiu Burcă şi motivat decizia luată.

Oficialul din ”Ştefan cel Mare” i-a mulţumit antrenorului pentru munca depusă şi pentru faptul că a promovat echipa în prima ligă, dar a explicat că din cauza rezultatelor slabe din acest sezon a luat decizia de a aduce un alt antrenor.

"Vreau să îi mulţumesc lui Ovidiu Burcă pentru toată munca pe care a depus-o în ultimul an, pentru ceea ce a făcut el şi a contribuit la transformarea acestui club, faţă de momentul în care a venit, când pierduse toate valorile din istoria lui. Îi mulţumim pentru etica de muncă, profesionalismul pe care le-a readus în curtea acestui club.

Cred că a fost făcut un progres extraordinar de anul trecut până acum, dar acum este un moment în care trebuie să trecem la nivelul următor. Din păcate, rezultatele nu l-au ajutat pe Ovidiu şi a trebuit să ne reorientăm pentru a găsi cea mai bună soluţie din acest moment, să fim capabili să ajungem la nivelul următor", a afirmat Andrei Nicolescu.

Željko Kopić este noul antrenor al echipei Dinamo

Echipa bucureşteană a pierdut derby-ul cu FCSB şi traversează o perioadă slabă în acest sezon, aflându-se pe poziţia 15 în campionat, cu doar 10 puncte în 17 meciuri, lucru care a dus la demiterea lui Ovidiu Burcă şi aducerea lui Željko Kopić.

Željko Kopic a fost la prima aventură la un club mare şi a rămas cel mai longeviv antrenor al formaţiei Slaven Belupo în istoria de 110 ani a clubului şi a ajuns în finala Cupei Croaţiei în sezonul 2015-2016, una dintre cele mai mari performanţe din istoria clubului. Apoi a continuat la Hajduk Split în sezonul 2017-2018, pe care a dus-o, la rându-i, în finala Cupei. În 2018 a preluat Pafos FC, în prima ligă din Cipru, unde a fost foarte apreciat, câştigând un premiu de ‘’Coach of the Month’’ şi a reuşit victorii mari împotriva unor cluburi mari, precum Apoel, Omonia sau AEK.

La întoarcerea în Croaţia, a devenit director de Academie la Dinamo Zagreb, una dintre cele mai productive şcoli de fotbal din întreaga lume. În decembrie 2021, a fost ales la cârma clubului Dinamo Zagreb, unde a obţinut 7 victorii consecutive în HNL Croaţia şi a obţinut remarcabila victorie împotriva celor de la West Ham, prima a unui club croat împotriva unui club englez pe terenul britnicilor din istorie. De asemenea, a învins Sevilla în fazele eliminatorii Europa League. La finalul acelui sezon, Dinamo Zagreb a câştigat campionatul Croaţiei.

La Botev Plovdiv a petrecut doar câteva luni, luând echipa de pe ultimul loc şi a redresat corabia, părăsind clubul de pe locul 10, cu o eficienţă foarte bună în scurta perioadă de timp petrecută acolo.

Fiind fost director de Academie, Željko Kopic şi-a lăsat amprenta asupra multor cluburi prin identificarea talentului tânăr, care în viziunea sa trebuie promovat la echipa mare, fiind şi un metodist foarte dezvoltat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele