Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Preşedintele Lula condamnă rasismul la adresa lui Vinicius Junior

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21133238/1/lula.jpg

Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a condamnat, luni, rasismul la adresa starului echipei Real Madrid, Vinicius Junior, înregistrat la meciul din LaLiga cu Valencia, relatează AFP.

Lula a spus, într-o conferinţă de presă, că vrea să traansmită un mesaj de solidaritate cu Vinicius.

“A fost atacat. I s-a spus ‘maimuţă’. Nu este posibil în secolul XXI să existe prejudecăţi rasiale atât de puternice pe atât de multe stadioane de fotbal. Este nedrept ca un biet băiat care poate deveni cel mai bun din lume – categoric este cel mai bun la Real Madrid – să fie insultat pe fiecare stadion pe care joacă”, a precizat preşedintele Braziliei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele