Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Preşedintele Oţelului a dezvăluit motivul pentru care şi-a dat demisia de la clubul din Superliga. ”Pur şi simplu am dorit asta, dar nu s-a putut”

Oțelul Galați Publicat pe 15 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21493990/1/sc-dinamo-1948-sa-acs-suporter-club-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-7-12-2023.jpg

George Florea a explicat motivul pentru care şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului Oţelul Galaţi.

Fostul oficial al moldovenilor a explicat că a decis să plece de la formaţia din Superliga, în urma unui conflict cu Dorinel Munteanu şi cu soţia antrenorului, Paulina, angajată la Oţelul în funcţia de contabil.

Acestea le-a cerut celor doi nişte documente, iar aceştia au refuzat să i le arate.

Astea sunt lucrurile noastre interne, iar eu nu doresc să vorbesc prea mult public despre ceea ce s-a întâmplat la Oţelul, pentru că nu vreau circ în club prin intermediul presei. Ca să nu se spună că eu agit apele la club, de aceea nici nu vreau să vorbesc despre cele întâmplate.

Consideraţi că mi-am dat demisia din motive personale, iar eu acele acte nu le-am cerut aiurea. Le-am cerut conform atribuţiilor mele.

Nu am dorit niciun audit în club. Pur şi simplu am dorit să văd acele acte, dar nu s-a putut. Alte lucruri nu vreau să mai declar, pentru că nu vreau să se spună că eu provoc public scandal în club”, a declarat George Florea, citat de Prosport.

Reacţia lui Dorinel Munteanu: ”Pentru mine, este mult mai important meciul cu Dinamo”

Dorinel Munteanu a refuzat să ofere detalii despre acest subiect.

”Acest subiect nu există pentru mine în acest moment. Nu este cazul acum să discut despre el. Nu ştiu ce a făcut acest personaj, nu mă interesează dacă şi-a dat demisia, el nu există pentru mine.

Pentru mine, este mult mai important meciul cu Dinamo decât acest personaj. Prefer să mă concentrez în acest moment doar pe partida cu Dinamo. Alte comentarii nu doresc să fac şi nu mă interesează ceea ce s-a spus despre mine şi soţia mea.

O să vină timpul în care voi clarifica şi aceste lucruri, dar nu în acest moment. Vă repet: pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo şi prefer să mă concentrez doar pe acest lucru”, a spus antrenorul Oţelului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele