Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Preşedintele Universităţii Craiova a comentat victoria la scor a celor de la CFR cu FC Argeş. "Nici nu mă aşteptam la altceva”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20698971/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

 

CFR a făcut un nou pas mare spre titlu! În direct la Prima Sport 1, echipa lui Dan Petrescu a umilit FC Argeş în Trivale, scor 5-0, şi s-a distanţat la cinci puncte de FCSB, care are un meci crucial contra Universităţii Craiova (duminică, 19:30, în direct la Prima Sport 1).

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu a declarat că nu este surprins de această victorie la scor, deoarece diferenţa de valoare este una mare, iar cei de la Argeş sunt cu gândul la returul semifinalei din Cupa României cu FC Voluntari.

"Nici nu mă aşteptam la altceva, pentru mine nu e o surpriză sau o amărăciune că a bătut CFR-ul. Mă aşteptam.

(...) E diferenţă mare între CFR şi FC Argeş. Sunt pe scări emoţionale diferite, una era CFR-ul concentrată, conectată la datele meciului, alta era FC Argeş, care orice ar fi făcut, mai mult de locul 6 nu putea să avanseze.

Poate la FC Argeş este şi meciul din semifinala Cupei, cu Voluntari, se gândesc să-şi mai dozeze efortul şi atunci au gândit în alt mod strategia pentru partida cu CFR, mă gândesc",
a spus Cârţu, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt