Ultima oră
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul! VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul!
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Preşedintele Uruguayului va fi prezent la Lille, pentru meciul cu Franţa de la Cupa Mondială de rugby

Rugby Publicat pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21314511/1/uruguay.jpg

Luis Lacalle Pou, preşedintele Uruguayului, va fi prezent joi la Lille, pentru a asista la meciul dintre Uruguay şi Franţa, din cadrul grupei A a Cupei Mondiale la rugby.

Preşedintele Uruguayului este cunoscut ca un fan al rugby-ului şi un suporter al echipei naţionale de rugby din Uruguay, cunoscută sub numele Los Teros. ”Prezenţa preşedintelui, care ne va susţine din tribune, este un plus pentru noi.

Atunci când purtăm acest tricou, ştim că reprezentăm o mulţime de oameni: familie, prieteni, cluburi. Vom încerca să ne reprezentăm ţara în cel mai bun mod posibil”, a declarat Nicolas Freitas, unul din componenţii echipei uruguayene, la o conferinţă de presă susţinută miercuri.

Pentru Uruguay, partida cu Franţa, care se va disputa pe Stade Pierre Mauroy, din Lille, reprezintă debutul la această ediţie de Cupă Mondială. Pînă acum Los Teros nu au trecut niciodată de faza grupelor, lucru care s-ar putea să rămână neschimbat şi după această ediţie a Rugby World Cup. Uruguay se află în grupa A, alături de echipele naţionale din Italia, Franţa, Noua Zeelandă şi Namibia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele