Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Prestaţiile lui Florinel Coman la echipa naţională nu impresionează: „Degeaba joacă la club în România”

Echipa nationala Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21538280/1/coman.jpg

Echipa naţională a României a pierdut, scor 3-2, în faţa Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

A fost al doilea test din campania de pregătire a „tricolorilor” pentru EURO 2024, după remiza de pe „Arena Naţională” , cu Irlanda, scor 1-1.

Florinel Coman, criticat dur pentru prestaţiile de la naţională

Florin Manea nu a este impresionat de forma pe care Florinel Coman o arde la echipa naţională, unde a reuşit să marcheze un singur gol în ultimele 9 meciuri în care a îmbrăcat tricoul României. Chiar dacă la FCSB, Florinel impresionează meci de meci, impresarul este de părere că la meciurile naţionalei nu reuşeşte să se impună.

„A făcut diferenţa şi aseară, a făcut diferenţa şi în calificări. Este un jucător care are pasă finală, are stângul şi dreptul, protejează şi ţine de minge. Ştiu că nu joacă foarte mult la club, dar trebuie să iei jucători care îţi aduc impact.

Degeaba joc la club în România şi nu am impact la naţională. Florinel Coman nu a avut niciodată impact la naţională, cifrele lui sunt foarte slabe. Joacă meci de meci la FCSB, dar dacă nu produce. Are o clauză de cinci milioane şi nu o plăteşte nimeni.

Campionatul nostru este foarte slab, ritmul este foarte scăzut. Guamundsson joacă la Islanda şi a dat trei goluri cu Israel şi unul cu Ucraina, dar joacă în Italia. Dennis Man joacă în Italia, Radu a jucat în Italia şi se vede.

 

Chiar dacă ai un meci mai prost se vede calitatea, valoarea, fizicul, modul în care pun corpul. Nu există fotbalist care să nu aibă jocuri mai slabe, dar valoarea te recomandă” , a spus Florin Manea, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri