Ultima oră
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi

Previziunile lui Dumitru Dragomir. Câţi bani se vor plăti pentru Adrian Mazilu: ”Nimeni din ţară nu îl poate cumpăra. Nici Becali. Dau scris ca va valora atât!”

Farul Constanta Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21069354/1/mitica-dragomir.png

Adrian Mazilu este unul dintre fotbaliştii momentului în SuperLiga României, motiv pentru care e dorit de anumite formaţii din afara ţării sau cel puţin există interes pentru el.

Tânărul lansat de Gică Hagi poate ajunge chiar şi în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, la o echipă de tradiţie, fiind vorba despre Crystal Palace. 

Transfermarkt îl cotează pe Mazilu la 400.000 de euro, iar în acest sezon, jucătorul în vârstă de 17 ani a marcat de 5 ori în 12 meciuri. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre transferul jucătorului român. El susţine că niciun patron din Superligă nu îl va putea cumpăra pe jucător. Fostul şef de la LPF spune că Adrian Mazilu ar putea valora 30 de milioane de euro.

”În ţară nu-l ia nimeni (n.r. vizavi de afirmaţia lui Neluţu Varga că-l va transfera pe Mazilu). Nici Becali nu-l ia. Se face de 30 de milioane. Nu-l ia nimeni. La vară are valoare de 15 milioane. Dau scris. Îi dau eu 15 milioane pe el (n.r. lui Gheorghe Hagi), că iau şi eu 15 milioane de-afară”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Ce a spus Neluţu Varga despre Adrian Mazilu

”Da, e un jucător de apreciat, cu un potenţial chiar mare. Eu aşa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta şi abia apoi probabil că va fi un briliant. Aşa cred eu.

Domnul Hagi are talent la asta, şi Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potenţial.

E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunţ în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, şi după aia ne gândim şi la transferuri.

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită şi selectează jucătorii pentru noi, îşi fac raportul, îşi fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie”, a declarat Varga, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele