Ultima oră
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia
Exod la CSA Steaua. Clubul a renunţat la 16 jucători Exod la CSA Steaua. Clubul a renunţat la 16 jucători

Prezenţă surprinzătoare la baza de pregătire a celor de la FCSB sub bagheta lui Ovidiu Kurti. ”Cel mai bun”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21210549/1/fcsb.jpg
Jucătorul lui Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani) a fost la baza de pregătire a celor de la FCSB, unde a lucrat cu celebrul kinetoterapeut Ovidiu Kurti.

Despre Cîrjan s-a vehiculat că are şanse să joace din viitorul sezon la Rapid, în contextul în care şansele de a prinde minute la Arsenal sunt mici.

”O vizită minunată şi un antrenament pe măsură”, a scris Ovidiu Kurti pe pagina sa de Instagram. Replica lui Cîrjan a venit imediat: ”Cel mai bun”.

Un împrumut la Rapid sau la o altă echipă din Europa l-ar ajuta pe Cârjan să capete experienţa dorită de Arteta. 

Cătălin Cîrjan mai are contract cu londonezii până în vara lui 2024, cu opţiune de prelungire pe încă un an. 

Anul acesta, Cătălin Cîrjan a bifat 19 meciuri pentru echipa secundă a lui Arsenal şi a reuşit să marcheze două goluri.

Un împrumut la Rapid sau la o altă echipă din Europa l-ar ajuta pe Cârjan să capete experienţa dorită de Arteta. Cătălin Cîrjan mai are contract cu londonezii până în vara lui 2024, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Anul acesta, Cătălin Cîrjan a bifat 19 meciuri pentru echipa secundă a lui Arsenal şi a reuşit să marcheze două goluri.  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele