Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Prima Comedy se lansează oficial! De ce surprize ai parte din 3 aprilie

Emisiuni Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21073756/1/prima-comedy-whatsapp1.jpg

Dacă vesel se trăieşte, Prima Comedy se urmăreşte. Cel mai nou canal de televiziune din portofoliul Clever Media aduce pe micul ecran umor la cote maxime. În vremuri în care râsul e mai important ca niciodată şi recomandat pentru o viaţă sănătoasă, Prima Comedy le propune telespectatorilor un mix de comedie clasică, show de umor şi comedie contemporană. Toate sub sloganul «don’t worry, be comedy. » Charlie Chaplin şi Benny Hill fac casă bună, împreună, la Prima Comedy, Gary spune, de luni până joi, «Bună seara, iubito » iar echipa de şoc de la IT face comedie din orice în serialul IT-eambuilding.

Românii sunt proverbiali pentru bancurile lor şi simţul umorului. Şi cum râsul e cea mai bună reţetă pentru a alunga grijile şi problemele, Prima Comedy şi-a propus să îi facă pe telespectatori să râdă cu poftă. Din 3 aprilie, de luni până joi, de la 22.00, Andrei Duban vine pe micul ecran cu una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, BANC show. De Ziua Păcălelilor, 1 aprilie, Andrei Duban va prezenta o ediţie specială, plină de umor calificat şi bun. BANC show este o emisiune live care îndeamnă la râs şi voie bună. « BANC show este ceea ce trăieşte România de la Revoluţie încoace. Este normal să se concretizeze într-o emisiune, pentru că ceea ce trăim, din păcate, noi, românii, este un banc. Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun. Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva. Nu va fi un show cu gradene pline de public, cu balet, cu invitaţi nenumăraţi, cu juriu. O vom lua ca pe un studio de podcast, că tot e la modă, cu un invitat cu care vom dezbate, pe umor, tema zilei», spune Andrei Duban.

Prima Comedy are, din 3 aprilie, şi o provocare pentru telespectatorii iubitori de bancuri. Un concurs la care poate participa oricine. «Mesajul meu este să devenim prieteni şi să îmi trimiteţi bancurile voastre filmate cu voi unde vă simţiţi mai bine! Daţi drumul la cameră, filmaţi bancul şi mi-l trimiteţi pe WhatsApp la numărul 0792.446.688. Vă dăm premii, vă facem vedete şi apăreţi la televizor! », este îndemnul adresat de Andrei Duban.

https://i0.1616.ro/media/581/3181/38707/21072984/6/ok1.jpg

Prime time-ul de la Prima Comedy oferă comedie pe gustul tuturor. De luni până joi, de la 19.30, postul de televiziune difuzează un serial ce a scris istorie, Arabela. De la 20.00, Gary şi soţia lui stârnesc hohote de râs în “Bună seara, iubito!” (Goodnight, sweetheart), iar de la 21.00 regele comediei, Benny Hill, is in the house. După miezul nopţii, cea mai tare echipă de IT-işti intră în acţiune în serialul IT-eambuilding. Pentru cei care doresc să revadă producţii româneşti care au scris istorie, din grila Prima Comedy nu vor lipsi Mondenii, Trăsniţii în NATO sau Nimeni nu-i perfect.

Dacă vesel se trăieşte, Prima Comedy se urmăreşte ! Don’t worry, be comedy, doar la Prima Comedy!

https://i0.1616.ro/media/581/3181/38707/21072984/8/ok3.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele